piatok 3. februára 2012

Guro Loli! *.*

Úplne som zamilovaná do tohoto štýlu v poslednej dobe :) Tak som si spravila menší výcuc...

Guro lolitky často vyzerajú ako rozbité a zničené porcelánové bábiky.
Fľaky od krvi, falošné modriny, pásky cez oko, krvavé obväzy, to všetko je viac ako bežné :)


Tento štýl nieje moc pre bežné nosenie, aspoň teda ja si neviem predstaviť že by som každý deň  nosila zakrvavené oblečenie (a tiež ľudia okolo by vás asi poslali niekde k psychiatrovi predsa len je iné keď nosíte princeznovské široké šaty ako keď ich máte všetky pooblievané falošnou krvou, a tiež uznajme že keď máte jedno oko prekryté páskou dosť zle sa tak pozerá :)


Na jednej anglickej stránke autorka vyskúšala rôzne varianty výroby takýchto šiat. Nemusíte si zničiť svoje najobľúbenejšie biele šaty kôli pár fotkám. Jednou z možností je napríklad zásterka, ktorú si ušijete špeciálne kôli tejto príležitosti a zakrvavíte iba tú plus niake doplnky (krvavé obväzy a podobne).
Keď ste sa už rozhodli obetovať niake zo šiat aj tu autorka spomínaného článku ponúka alternatívy.

-akrylovú farbu riedenú vodou ktorá sa vraj najviac osvedčila. Treba ale dávať pozor hlavne na odtieň. Vždy račej tmavšia ako svetlá (ružová krv nevyzerá vôbec prirodzene)

-Kupovanú falošnú krv, ktorá však nezasychá a pri obtrení necháva ružové prípadne nažltlé fľaky čo tiež nevyzerá dobre.
!pozor to že si šaty zakrvavíte neznamená že ich musíte nutne v tej falošnej krvi vyprať, z prehľadom postačí pár náhodných fľakov najčastejšie v oblasti srdca a podobne, všetko treba z mierou! Nemusí to vyzerať ako by niekto spáchal texaský masaker motorovou pílou :)




Proste dokonalé *.* ale ak sa ľudia v meste otáčajú za lolitou neviem čo si pomyslia o tomto keď to budem mať na sebe  :D  

1 komentár:

  1. oooo Sys skvelý článok! ^^ teším sa na tvoj kombinejšn na ASku!
    a lubim kazajkový korzet na druhej fotke
    xD
    <3

    OdpovedaťOdstrániť